Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Primarul de Adunaţii-Copăceni, Dan Rusu: „Vă dau o veste tristă, din care trebuie să învățăm o lecţie! Avem un caz confirmat de Coronavirus în satul Dărăști Vlașca”!

„Avem un caz confirmat de Coronavirus în satul Dărăști Vlașca, un cetățean care avea deja alte probleme medicale. În timp ce i se administra medicația specifică pentru problema sa a fost infestat de un alt pacient, care urma același tratament”, a postat, pe contul său de Facebook, primarul comunei Adunaţii – Copăceni, Dan Rusu.

„A fost apoi în permanență în mijlocul familiei, de unde noi deducem că, urmând rutina zilnică, este posibil să fi transmis virusul și altor persoane.

Pe această cale vă rugăm să respectați recomandările autorităților privind libera circulație și încercați să nu părăsiți domiciliul.

O SINGURĂ PERSOANĂ POATE SĂ INFESTEZE PÂNĂ LA 60 DE ALTE PERSOANE ÎNTR-O SINGURĂ ZI!!!!

Totul depinde de noi ca să scăpăm cu viață din această grea încercare, UNIȚI ȘI SOLIDARI, pentru a nu periclita viitorul copiilor și nepoților noștri.

Străzile comunei sunt verificate permanent de organele abilitate, încercăm să limităm dezastrul care se prefigurează.

#STAȚIACASA!”

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive