Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39° +24°
+39° +23°
+37° +21°
+39° +23°
+38° +21°
+39° +21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Primarul Fabian Ţîrcă a semnat contractul de finanţare – pentru realizarea a peste 25 de kilometri de rețea de canalizare și construirea unei stații de epurare în comuna Oinacu

Primarul comunei Oinacu, Fabian Ţîrcă, împreună cu primarul comunei Roata de Jos, Marin Ghidănac, au semnat, ieri, la Ministerul Dezvoltării, contractele de finanațare pentru înființarea de rețele de canalizare în comunele Oinacu și Roata de Jos, proiecte realizate pe Programul Național de Investiții ANGHEL SALIGNY.

La eveniment a fost prezent şi președintele filialei Giurgiu a PNL, europarlamentarul Dan Motreanu.

Acest proiect, important pentru comuna Oinacu, va aduce o investiție de peste 33 de milioane de lei, ceea ce va însemna realizarea a peste 25 de kilometri de rețea de canalizare și construirea unei stații de epurare.

„Sunt bucuros că, în sfârșit, am reușit realizarea acestui proiect, și, așa cum precizam mai devreme, în scurt timp vor demara lucrările acestei investiții, care era dorită de multă vreme de comunitate. Comuna noastră se află într-un proces accelerat de dezvoltare, iar promisiunile făcute la preluarea mandatului devin realitate. Totodată, s-a semnat și contractul de finanțare pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Oinacu. Îi mulțumesc domnului președinte PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru sprijinul și susținerea acordate în dezvoltarea comunei Oinacu”, a declarat Fabian Ţîrcă, primarul comunei Oinacu.

Advertisement

Arhive