Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„Rayna Events Hall” vă invită pe 7 martie a.c. la… ”Ziua Femeii în stil Venețian”!

Pentru că o zi atât de specială trebuie sărbătorită cu o seară pe măsură, restaurantul „Rayna Events Hall” organizează de 7 martie a.c. o petrecere dedicată reprezentantelor sexului frumos.

Invitaţia este deschisă atât doamnelor care preferă să petreacă de „Ziua Femeii” alături de cele mai bune prietene, cât şi domnilor care vor să-şi impresioneze iubitele sau soţiile.

De ziua internațională a femeii, „Rayna Events Hall”, situat în strada Unirii, nr. 22, lângă Sala Polivalentă din Giurgiu, poate fi locul tău preferat în care să sărbătorești! Anul acesta veţi fi întâmpinaţi cu dulcele stil Venețian, misterios și elegant precum femeia!

O fire romantică și plină de energie, Maria Beatrice Băndoiu va întregi seara cu momente folclorice tradiționale românești! Nu lipsi la petrecerea primăverii în stil Venețian, dedicată tuturor doamnelor!

Crede în magie și lasă-te uimit de fiecare moment alături de Marius la petrecerea primăverii de la „Rayna Events Hall”, pe 7 martie. Haideți să spunem în cor ”La Mulți Ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor, într-un stil misterios și elegant!

După un revelion incendiar până în zori, DJ-MC EMiX se va întoarce de ”Ziua Femeii în stil Venețian” cu surprize noi și un party de la care nu poți lipsi. Vino să petreci pe 7 martie la „Rayna Events Hall”.

Aşadar, rezervă-ți chiar azi locul tău la petrecerea începutului de primăvară și bucură-te de o seară fix pe placul tău cu MC & DJ, solista Maria Beatrice Băndoiu, close-up Magic cu magicianul Marius, meniu inspirat din bucătăria italiană, open bar… și multe alte surprize.

Preț: 200 lei / persoană.

Rezervări la: 0765.501.468.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive