Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Război între Dragoş Ujeniuc şi Marin Anton!

Ujeniuc Dragos Anton Marin by GiurgiuveanulDragoş Ujeniuc, viceprepreşedinte al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, a lansat un atac dur la adresa deputatului PNL Marin Anton, despre care spune că nu a învăţat nimic din lecţia pe care a primit-o de la delegaţii la Conferinţa Judeţeană a filialei Giurgiu şi că ar trebui să facă un pas înapoi din politică. Criticile aduse deputatului Marin Anton vin ca urmare a unor declaraţii făcute de către acesta legate de situaţia sa politică şi a organizaţiei judeţene a PNL.  

Ce spune Dragoș Ujeniuc?

“Nu a înţeles nimic…”

“Cred că omul ăsta nu a înţeles nimic din lecţiile pe care le oferă viaţa. A fost trimis preşedinte al PDL Giurgiu, apoi, în urma unor maşinaţiuni pe care tot Giurgiul le cunoaşte, este paraşutat în PNL. Cu câtă uşurinţă poţi să-l aduci pe Anton şi să-l scoţi parlamentar de Giurgiu… Acest personaj, în loc să stea cuminte, după ce la Conferinţa Judeţeană i s-a dat o lecţie usturătoare, dar binemeritată, atât lui, cât şi lui Iliescu, nu a învăţat nimic.(…). Cum să declari că eşti în PNL, că ai perceput mesajul dat de la centru, că n-ar fi bine să candidezi pentru că eşti nou în partid? Spune dumnealui că “ei m-au invitat să vin în PNL”. Singurul care l-a tras de păr în PNL a fost Lucian Iliescu, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care Iliescu a pierdut alegerile de la Primăria Giurgiu şi preşedinţia PNL. Vine cu tupeu şi spune “ei m-au invitat”. Am impresia că omul ăsta crede că are de-a face cu proşti.

“Îl bate gândul să se înscrie în Mişcarea Populară…”

Aud că pe omul ăsta îl bate gândul să se înscrie în Mişcarea Populară, să fie alături de Băsescu. Cred că este apt să devină preşedinte al oricărei mizerii politice…

Cât tupeu poată să aibă să spună că nu l-a sunat Mustăţea după Conferinţa Judeţeană, că el spera să facă echipă cu acesta. Cu cine să facă echipă, că un singur om a fost echipa lui?! Nu ar fi normal ca un personaj ca acesta să ne lase în pace? Firesc ar fi ca Marin Anton să facă un pas înapoi şi să lase politica în pace. I s-a dat lecţia de către cei 500 de delegaţi  de la Conferinţa Judeţeană”, a declarat Dragoş Ujeniuc.

Liberalul a mai afirmat că PNL Giurgiu ar putea chiar să îl excludă pe Marin Anton, după ce acesta i-a hăituit pe liberali ani la rândul pe vremea când era preşedinte al PDL Giurgiu.

Replica lui Marin Anton

Replica deputatului Marin Anton la cele declarate de colegul său de partid nu s-a lăsat aşteptată. Deputatul PNL nu-şi explică de ce a fost atacat de Dragoş Ujeniuc şi crede că acesta este portavocea liderului PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea.

“Eu cred că Ujeniuc este portavocea lui Mustăţea, unul dintre locotenenţii săi de seamă. Eu aştept o reacţie din partea lui Mustăţea, pentru că nu vreau să-i răspund lui Ujeniuc, care a spus numai minciuni şi nu merită. Cred că Ujeniuc ar trebui să stea deoparte şi, la fel ca dl. Iliescu, să meargă să-şi plimbe nepoţii. Nu-mi explic de ce m-a atacat pe mine, pentru că eu nu l-am atacat niciodată. Am senzaţia că e o mişcare a lui Mustăţea, care nu are curaj să îmi spună aceste lucruri în faţă. Mustăţea să iasă să spună dacă îşi însuşeşte punctul acesta de vedere.

“Nu are nicio valoare electorală”

Nu ştiu de ce Ujeniuc nu mi-a spus aceste lucruri în faţă, dar o să ne întâlnim noi între patru ochi şi o să vadă ce o să-i zic. Un prieten comun, e vorba de Ovidiu Ioaniţoaia, mi-a spus să îl las în pace, că nu are minte. Ujeniuc îşi caută acum locul, pentru că nu are nicio valoare electorală. Eu sunt atestat de 26.666 de voturi, am fost cel mai votat deputat din România, am câştigat într-un colegiu unde PNL nu a avut niciodată deputaţi. Susţine că nu am fost invitat în PNL, ori pe mine nu mă interesează ce gândeşte el. Eu ştiu de ce şi de cine am fost invitat în PNL. Mă deranjează însă că aceste declaraţii nu au fost făcute la un bar, ci într-o conferinţă de presă a PNL. Consider că e poziţia oficială a PNL Giurgiu, deşi după Conferinţa Judeţeană lucrurile se liniştiseră. Văd că Mustăţea nu e în stare să mă atace, aşa că dă atacul cu pensionarul Ujeniuc. Cât despre faptul că mă pot exclude, să mă dea afară, că nu e nicio problemă…”, a replicat deputatul PNL Marin Anton.

2 Responses to Război între Dragoş Ujeniuc şi Marin Anton!

    Advertisement

    Arhive