Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Reînnoim apelul pentru a ajuta la repatrierea trupului neînsufleţit al lui Ionuţ Teodorescu. Câţi bani s-au strâns până acum

Potrivit informaţiilor oferite de soţia lui Ionuţ Teodorescu, până la această oră, s-au strâns în conturile deschise de familie 1.094 de euro şi 7.600 de lei.

Sunt ceva bani… dar mai este nevoie, transportul corpului neînsufleţit şi actele pentru formalităţile de repatriere, costând circa 4.500 de euro.

Astăzi, se va face autopsia şi îmbălsămarea cadavrului – ce se află la Hospital Universitario Puerta de Hierro Majadahonda, în Madrid – şi, fiind în weekend, transportul spre România, care se va face cu avionul, va fi posibil abia săptămâna viitoare, timp în care se mai pot face donaţii.

Puteţi face donaţii în lei, în contul RO73 RNCB 0857 1426 5996 0001, deschis la BCR, pe numele Teodorescu Camelia Ana Maria sau în euro la Bankia Spania, în contul ES5920382239056000707021, titular de cont Teodorescu Ionuț.

Vă mulţumim.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive