Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Revenire de senzație marca Sims

Sâmbătă, 1 decembrie, în Sala Sporturilor a avut loc partida de campionat, contând pentru etapa a X- a a Ligii Naționale de baschet masculin. Giurgiuveni au primit cadou, de Ziua Națională, o victorie împotriva echipei piteștene, care sezonul trecut ne-au bătut la un punct diferență, scor 78-79.

“Lupii” au avut ocazia să-și ia revanșa în fața argeșenilor, care au reușit în campionatul trecut să se impună în extremis, la capătul unui meci de infarct. Băieții lui Terrell veneau după o serie neagră de cinci înfrângeri consecutive și se vedea clar că jocul lor este din ce în ce mai anost.

A fost nevoie de revenirea fundașului Kevin Sims, care a făcut o partidă excelentă, ajutat și de prestația bună a echipei. În sală a fost o atmosferă frumoasă. De ziua lor, giurgiuvenii s-au delectat la această întâlnire, savurând atât momentele bune din meci ale giurgiuvenilor, cât și ratările dezolante ale acestora. CSȘ a fost mai tot timpul la conducere, adjudecându-și primele trei parțiale, piteștenilor revenindu-le doar ultimul sfert. Deși Sims a fost cel mai bun jucător al echipei, titlul de coșgheter de la lupi, i-a revenit lui Petty Parish, care a terminat meciul cu 19 puncte marcate, prestația sa din teren apropiindu-se de cea a “piticului” Sims. De la echipa din Trivale, principalii marcatori au fost Albijanic (15 puncte) și Gennie (14 puncte).

După acest succes, giurgiuvenii ajung la cota patru în dreptul victoriilor respectiv șase de partea înfrângerilor. Suntem convinși că etapa viitoare băieții antrenați de Chris Terrell, vor aduce un cadou de Moș Nicolae, iubitorilor de baschet din Giurgiu, victoria de la București împotriva celei mai slabe echipe a campionatului CS Dinamo, meci programat pe 5 decembrie.

Daniel Arcanu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive