Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Revista presei giurgiuvene

velicude Gheorghe Velicu

Giurgiu Net

Titlu: “PREMIERĂ A LA PNL: Fără întrebări ce nu au legătură cu subiectele lor, la conferințele de presă“.

Este citată doamna Monica Lăceanu, purtător de cuvânt PNL: “Acest instrument care se numește conferință de presă are niște reguli și niște limite pe care noi trebuie să le respectăm. Atât noi cât și dumneavoastră. Având în vedere că nimeni nu este perfect, trebuie să reglementăm un pic din mers acest aspect. Drept pentru care, în cadrul conferinței de presă a organizației noastre, o să vă rog, cu respect, să adresați întrebări referitoare la subiectele care se discută… Până la urmă, scopul unei conferințe este de a transmite un mesaj și v-aș ruga să fim serioși și responsabili și să respectăm acest lucru“.

“Doamne ferește, pe asta chiar că nu am mai auzit-o!“, și își dă cuvântul de onoare semnatara articolului, “Vorbim despre o restricție, chiar cenzură, dacă, analizăm bine, la adresa jurnaliștilor.“

Asta e conferință de presă? Ne puneți pumnul în gură! Așa se desfășoară o conferință de presă? etc și-au manifestat indignarea Opinia giurgiuveanului, Giurgiu Net sau Jurnal giurgiuvean.

Jurnal giurgiuvean

Titlu: “Reacția jurnaliștilor giurgiuveni la încercarea de introducere a cenzurii în presă de către Organizația PNL GIiurgiu“.

Citind prima parte a titlului, pentru o clipă, am crezut că este vorba despre un protest la adresa Legii defăimării sociale, susținută de domnul Liviu Dragnea, lege care va limita drastic, printre altele, libertatea presei.

Protestul este semnat de Mihăiță Grigore (Săptămâna Giurgiuveană), Teodora Nicolau (Jurnal giurgiuvean), Oana Călin și Mariana Brăgaru (Giurgiu Acum), Cătălina Sfetcu (Giurgiu Net), Cerasela Stan (Vocea Giurgiului), Ion Diaconescu (Opinia giurgiuveanului) și Cristina Moise ( Muntenia TV ).

Încă odată, după Marius Crăcea și iubirile lui, după demolarea din greșeală a unui bloc etc., Giurgiu ar putea să iasă în evidență la nivel național.

Giurgiu Net

Titlu: “Cât o să mai continui cu inepțiile, doamnă… Deputat?“

Cităm (din articol), și ne cerem scuze că cităm, având în vedere limbajul utilizat: “cărătoare de mapă fără să fie obligată să și gândească, în defunctul PPDD, duduca deputat Liliana Ciobanu a început să emane un ciudat miros de josnicie, într-o periculoasă combinație de prostie“.

La final, autoarea articolului se precipită: “De fapt, dacă vorbim de PPDD, orice este posibil! Doamne păzește, giurgiuveni!“

Ce părere aveți domnule Răzvan Cuc, purtător de cuvânt al PSD, fost membru PPDD?

Nu-mi rămâne decât să-l citez pe Ludwig Wittgenstein: “Limitele limbii mele sunt limitele lumii mele“.

Opinia giurgiuveanului

Titlu: “Bursa Zvonurilor În Politica Giurgiuveană – Cine Rămâne Și Cine Renunță La Cursa Pentru Primăria Municipiului“

Din cuprins: “Nicolae Barbu încă nu și-a început campania, nu și-a angajat postaci (?!!, n.n.) pe rețelele de socializare…“

Așa să fie? Pe parcursul articolului, domnul Ion Diaconescu inventează – în sprijinul actualului primar  – tot felul de zvonuri care să-l discrediteze pe domnul Florian Nicolae, candidatul cotat cu cele mai mari șanse la ocupara fotoliului de primar: “… Floricel ar dori să se întoarcă la PSD, să sprijine candidatura lui Nicolae Barbu (?!!, n.n.)“, “… Același Floricel împreună cu organizația liberală ar urma sa îl sprijine pe Alexandru Vladu în cursa pentru Primărie“.

Ce ar mai fi de comentat?

3 Responses to Revista presei giurgiuvene

    Advertisement

    Arhive