Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Să îi ținem pumnii micuţei noastre campioane Daryela şi să-i urăm succes la Turneul Campionilor! (FOTO)

La doar şapte ani, micuţa tenismenă giurgiuveancă, Daryela, are o mulţime de titluri cucerite în tenisul celor de vârsta ei şi visează ca într-o zi să ajungă cea mai bună jucătoare din lume.

Practică tenisul de trei ani şi de un an Daryela participă constant la concursuri.

Daryela se află în febra pregătirilor pentru că mâine, 3 aprilie 2021, participă la Turneul Campionilor, ce va avea loc în București.

Aici vor fi prezenți toți copiii ocupanți ai locului întâi, participanți la diferitele turnee organizate în ţară.

Cu aceasta ocazie, în cadrul antrenamentelor se pune accent nu numai pe latura tehnico-tactică dar şi pe cea psihologică.

Dintr-un sport care nu are tradiție în Giurgiu, profesorul Cătălin Paraschiv a făcut ca tenisul giurgiuvean sa fie cunoscut la nivel național aspect semnalat şi de Mihai Diniţă, organizator al turneelor de tenis 10.

La fiecare turneu, giurgiuvenii pregătiţi de profesorul Cătălin Paraschiv au făcut parte din Careul de Aşi – adică au jucat semifinala şi au ajuns în finala mică sau mare, fiind finaliști sau cel puțin semifinalişti.

Participarea la acest turneu se datorează unei munci zilnice dar şi datorită confruntării cu diferite stiluri de joc întâlnite, cu ocazia participării la turnee, în Iaşi, Cluj Napoca, Bârlad, Buzău, Brasov, Constanța, București, Craiova.

Aşadar, îi ținem pumnii micuţei nostre campioane şi-i dorim mult succes!

Advertisement

Arhive