Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

„Sămânţarii” îşi văd liniştiţi de treabă. Faleza din Portul Giurgiu, împânzită de covoare de seminţe

Seminte pe faleza by GiurgiuveanulNici măcar amenzile mari nu îi sperie pe giurgiuvenii care preferă să-şi amăgească papilele gustative cu seminţe de floarea soarelui. Deşi autorităţile locale au anunţat măsuri coercitive împotriva celor care aruncă coji de seminţe pe domeniul public, zonele de promenadă sunt pline în fiecare dimineaţă de adevărate covoare de coji, rămase în urma spărgătorilor de seminţe ieşiţi seara la plimbare.

De furia amatorilor de seminţe nu a scăpat nici cel mai cunoscut loc de promenadă din oraş, faleza din port. Aşa că este imposibil să nu simţi o părere de rău, atunci când banca pe care vrei să te aşezi are în jur un covor din coji de seminţe. Fenomenul rămâne constant în zonă, iar Poliţia Locală susţine că nu poate aplica amenzi în zona respectivă, care aparţine de Administraţia Porturilor Dunării Fluviale.

Aşa că zecile de giurgiuveni care se plimbă în port lasă în urmă semne ale trecerii lor. Oare în acest fel au giurgiuvenii grijă de principala atracţie turistică a oraşului? Se poate găsi o scuză pentru nesimţiţii care lasă gunoiul pe unde apucă şi îşi continuă liniştiţi plimbarea? Nu mai există în acest oraş oameni civilizaţi, cu bun simţ şi conştiinţă?

M. Petcu 

8 Responses to „Sămânţarii” îşi văd liniştiţi de treabă. Faleza din Portul Giurgiu, împânzită de covoare de seminţe

    Advertisement

    Arhive