Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Samsung a lansat un nou telefon, rezistent la apă şi la praf: Galaxy XCover Pro

galaxy-xcover-fieldproSamsung a prezentat noul Galaxy XCover Pro, un smartphone menit să reziste, având un design robust, dar în acelaşi timp elegant. Smartphone-ul este rezistent la apă şi la praf (are certificarea IP68), putând fi introdus în apă de până la 1,5m adâncime, chiar şi fără carcasă şi este certificat MIL-STD 810G, ceea ce înseamnă că oferă protecţie la altitudini extreme, împotriva umidităţii şi în cazul altor condiţii de mediu severe.

samsung-lanseaza-galaxy-xcover-pro-840x483

Samsung Galaxy XCover Pro este un smartphone mid-range rezistent la şocuri, cu baterie interschimbabilă.

Nu doar că este rezistent la apă şi praf, conform certificării IP68, dar are şi certificarea MIL-STD 810G, care atestă rezistenţa în condiţii severe, precum atitudinile înalte şi umiditatea foarte ridicată.

Smartphone a cărui baterie poate fi schimbată

XCover Pro este unul din puţinele smartphone-uri noi care au o baterie ce poate fi schimbată. Aceasta are o capacitate de 4.050 mAh.

O altă facilitate deosebită este funcţia  push-to-talk, care permite folosirea telefonului ca un Walkie Talkie cu ceilalţi colegi – cu condiţia ca şi aceştia să deţină acelaşi telefon.

Acelaşi telefon include diverse soluţii pentru gestionarea stocurilor, scanarea codurilor de bare sau de POS, putând elimina nevoia unui hardware POS dedicat.

Ecranul Full HD de 6,3 inch poate fi folosit cu mănuşi şi recunoaşte comenzile şi când degetele sunt umede.

Din punct de vedere tehnic, Galaxy XCover Pro se bazează pe platforma Exynos 9611, cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare la care poate fi adăugat un card de memorie.

Smartphone-ul livrat cu Android 10 dispune de două camere foto, 25 MP,, F1.7 şi 8 MP, F2.2.

499 de dolari este preţul oficial al noului Galaxy XCover Pro.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive