Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, numit vicepreşedinte al Curţii de Conturi a României

Senatorul Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu, fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă, iese din politică. Acesta a fost numit vicepreşedinte la Curtea de Conturi a României, au declarat surse politice pentru PSnews.ro

În legislatura 2004-2008, Niculae Bădălău a fost ales deputat pe listele PSD și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Estonia și Republica Panama.

În legislatura 2008-2012, Niculae Bădălău a fost ales senator pe listele PSD și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Albania, Republica Elenă și Republica Lituania.

În legislatura 2016-2020, Niculae Bădălău a fost ales senator pe listele PSD și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Letonia și Regatul Țărilor de Jos (Olanda).

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive