Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Slujba de înmormântare a lui Traian Metaxa, „profanată” de un individ cu sutană!

IMG_9667Slujba de înmormântare a colegului nostru Traian Metaxa a fost umbrită de o SATANĂ cu sutană preoţească care şi-a dat în petic în modul cel mai grosolan. În ceea ce s-a dorit a fi predica de „rămas bun”, acest personaj a uitat că Traian Metaxa a fost unul dintre ctitorii Bisericii din Tineretului şi i-a adus injurii de faţă cu familia şi cu toată asistenţa, numindu-l pe răposat „Traian Barbălată” (un nume din perioada de tristă amintire).

Seara la priveghi, pezevenghiul a spus că în Biserică este decedat un alt coleg de breaslă pe care, de asemenea, l-a dat pe la toate icoanele.

Injuriile nu s-au oprit aici, pentru că şi-a permis să-l acuze pe Traian Metaxa că ar fi slujit „crucea politică”- nici Dracul nu a auzit de asemenea aberaţie!

Individul, despre care noi credem că nu are nimic comun cu ortodoxia, a mers atât de departe încât a făcut o afirmaţie de-a dreptul deplasată şi mincinoasă, cum că Traian Metaxa ar fi fost un slujitor al comunismului, lucru total neadevărat, în condiţiile în care jurnalistul nici măcar nu şi-a dorit să fie membru de partid şi a criticat vehement perioada de tristă amintire.

Toţi reprezentanţii presei locale se vor întruni şi vor înainta un protest oficial autorităţilor eclesiastice.

Acest individ nu poate sluji la Altarul Bisericii lui Hristos.

Pe drumul spre cimitir, şefii preotului l-au retras după ce au fost informaţi de nazbâtiile făcute de acesta pentru că pe tot traseul a făcut un adevărat tărăboi acuzând jurnaliştii giurgiuveni că nu fac înmormântare ci „campanie electorală”!

Noi am crezut că „sutanistul” se află sub influenţa alcoolului, prezenta toate „simptomele”, dar credincioşii spun că la această biserică acesta este modul său de „păstorire”.

15 Responses to Slujba de înmormântare a lui Traian Metaxa, „profanată” de un individ cu sutană!

Advertisement

Arhive