Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Social-democraţii giurgiuveni, primiţi cu aplauze în municipiu, în timpul unei acţiuni electorale

Marţi, 15 septembrie, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, şi Marian Măroiu, candidat la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, alături de echipa de campanie a PSD Giurgiu- de la judeţ şi municipiu- au mers împreună în mai multe cartiere ale municipiului Giurgiu! Oinac, Tineretului, şoseaua Bucureşti sunt principalele zone în care social-democraţii au mers şi au stat de vorbă cu giurgiuvenii.

Au fost împărţite sute de materiale promoţionale, iar cei doi candidaţi, Marian Mina şi Marian Măroiu, au discutat cu toţi cei pe care i-au întâlnit, atât în parcuri, dar şi pe stradă. Reacţia oamenilor a fost una de excepţie, încurajându-i pe social-democraţi şi asigurându-i că au întreaga lor încredere.

 “Municipiul Giurgiu alege echipa PSD! Primirea oamenilor a fost EXTRAORDINARĂ şi le mulţumim tuturor pentru acest lucru! Suntem ÎMPREUNĂ PENTRU GIURGIU! Suntem ECHIPA CÂŞTIGĂTOARE pentru municipiul şi judeţul Giurgiu!”, spun reprezentanţii PSD Giurgiu.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, Produs de SC PROIMAGE GRUP SRL, CUI mandatar 21200019

Arhive