Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Şofer de tir din judeţul Giurgiu, mort în Austria

un-sofer-romanUn bărbat de 61 ani din judeţul Giurgiu a murit în Austria, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă într-o parcare dintr-o localitate din această ţară. Giurgiuveanul era şofer de tir pentru o firmă din Bolintin Deal, care are ca domeniu de activitate transportul internaţional de mărfuri.

Tragedia s-a întâmplat pe 3 martie, într-o parcare din Austria, în timp ce giurgiuveanul staţiona cu tirul în locul respectiv. Acesta a fost  descoperit de trecători în stare de inconştienţă. La faţa locului a venit o ambulanţă şi organele de poliţie, bărbatul fiind transportat la spital, unde a decedat ulterior.

Incidentul a fost comunicat Inspectoratului Teritorial de Muncă Giurgiu, care a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident de muncă. Inspectorii de la protecţia muncii vor să stabilească dacă firma angajatoare a respectat normele de sănătate şi securitate în muncă.

Potrivit inspectorului şef al ITM Giurgiu, Daniela Ruse,

Ruse Daniela

în cursul lui martie au fost înregistrate opt accidente de muncă, dintre care unul soldat cu decesul salariatului, patru accidente, cu incapacitate temporară de muncă şi trei care nu au avut ca rezultat vătămarea corporală a salariatului. Toate accidentele de muncă sunt în diferite stadii de cercetare de către inspectorii ITM sau de către comisiile numite de către angajatori in conformitate cu prevederile Legii 319/2006.

Advertisement

Arhive