Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Spitalul Judeţean Giurgiu are medici specialişti foarte bine pregătiţi: astăzi vi-l prezentăm pe domnul dr. David Alexandru Edelstein!

dr edelsteinDomnul dr. David Alexandru Edelstein, medic specialist în Ortopedie și Traumatologie, este una dintre cele mai bune achiziții în materie de personal ale Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Domnia sa este absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie “Carol-Davila”, promoţia 2010. Pe perioada studenţiei a fost cu program de schimb de experienţă la Spitalul „Hadassah Ein Karem”, din Ierusalim, în Israel.

Deşi este tânăr, domnul doctor Edelstein are experienţă în ţar, astfel: în 2011 a făcut un an de stagiatură, fiind angajat la Spitalul „Sf. Ioan” din Bucuresti şi în paralel a efectuat voluntariat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, echipaj C1.

În anul 2012, a început rezidenţiatul în ortopedie-traumatologie la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, pe care l-a cotinuat, începând cu ianuarie 2015, la Spitalul Clinic Universitar “Floreasca”, tot din Bucureşti. Din 2017, este medic specialist la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, de asemenea are colaborari cu clinici private din Bucureşti.

În ceea ce priveşte experienţa în strainatate: a continuat pregătirea în traumatologie la Spitalul „Sozialmedizinisches Zentrum Ost” din Viena, Austria, şi la Spitalul „Akademiska Sjukhuset” din Uppsala, Suedia.

De asemenea, are un stagiu de supraspecializare de şase luni în protezarea şoldului şi genunchiului la Spitalul „Carl Gustav Carus” din Dresden, Germania.

Mai are la activ numeroase cursuri de pregătire în ţară şi în Europa: UK, Franţa, Austria, Croaţia, Grecia, Germania, Luxemburg.

A primit premiul pentru cea mai buna prezentare la AAF/OMI Seminarul Bone and Joints 2014; Fractura periprotetica asociata unei artroplastii totale de genunchi.

Să mai menţionăm şi faptul că publică articole în reviste de specialitate.

Îi dorim activitate îndelungată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Advertisement

Arhive