Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Susținem Dunărea Giurgiu!

Poate au fost momente în care au dezamăgit, au supărat, în care au exasperat cu greşeli, ratări…. I-am criticat, i-am învinovăţit, dar niciodată nu ne-am dezis de ei.

Sunt emblema orașului nostru și au nevoie de susținerea noastră. Să lăsăm deoparte ceea ce a fost, pentru că nu folosește la nimic, să strângem rândurile și să ne mobilizăm în a-i ajuta. Să credem că ceea ce nu reuşesc cu mingea, piciorul sau mintea vor reuşi cu inima.

Jucătorii au nevoie de o forţă care să-i susţină, că există giurgiuveni care ar da orice ca măcar cu o încurajare din tribună să poată ajuta echipa pentru a obține victoria și implicit accederea în eșalonul III al fotbalului românesc.

Cei din teren ştiu că echipa nu sunt doar ei, cei 11 jucători, echipa suntem noi toţi cei care trăim din tribune atât momentele tensionate cât și situații fericite ale partidelor, să se vadă că Dunărea Giurgiu este o mare familie.

Astăzi cu începere de la 17:30, susținătorii echipei giurgiuvene, Dunărea sunt așteptați în tribunele Stadionului „Marin Anastasovici” să ajute echipa să obțină calificarea în liga a 3-a, a fotbalului românesc.

Dunărea întâlnește, în manșa retur, echipa ialomițeană, Bărăganul Ciulnița. În tur, rezultatul a fost 1-1.

Hai Dunărea Giurgiu!

 

Daniel Arcanu

Advertisement

Arhive