Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Tată și fiu, cercetați penal pentru mai multe infracțiunii rutiere

Un tânăr, din județul Teleorman, este cercetat penal după ce a fost depistat conducând autoturismul fără să posede permis și a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei iar tatăl acestuia pentru că i-a încredințat autovehiculul pentru a-l conduce deși cunoștea că nu posedă permis.

Sâmbătă, 10 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Botoroaga, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 503, în afara localității Toporu, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta nu a fost de acord, totodată refuzând să fie condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de tatăl său, de 52 de ani, care se afla în autovehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul de la prelevarea de mostre biologice” și „încredințarea unui autovehicul spre a fi condus de o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Advertisement

Arhive