Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Telverde pentru Coronavirus, pus la dispozitie de STS

Oricine dorește informații suplimentare despre virusul Covid-19, cum se răspândește, cum se poate proteja, cum poate anunța autoritățile în cazul în care bănuiește că a fost infectat, o poate face la numărul gratuit 0800/800.358, linie Telverde deschisă special pentru informarea cetățenilor.

La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

„Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia Telverde. Atenție, însă, acesta nu este un număr de urgență. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, 021/320.20.20”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive