Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

TERIFIANT! Cum a violat-o „Lucifer” pe fata de 16 ani, în “Casa Tineretului”. Declaraţia părţii vătămate AICI

Casa-Tineretului-1Din declarația persoanei vătămate, potrivit unui document din anchetă, obţinut de „Giurgiuveanul”, rezultă că: „După acest ritual T., m-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând : „Tu urmezi!”.  Eu l-am dezaprobat, C. a plecat și s-a așezat pe salteaua aflată în cealaltă cameră, T. m-a luat de mână și m-a așezat în centrul stelei. Eram foarte speriată, motiv pentru care am încercat din instinct să trag mâna, dar nu am reușit întrucât T. îmi ținea mâna puternic. Mi-a spus poruncitor să închid ochii și să mă uit în sus, am închis ochii și am ridicat capul spre tavan.

Inițial, cu ciobul a încercat să mă taie în palma stângă, însă nu a reușit, timp în care pe fundal muzica statnică continua să fie redată. Mi-a luat palma mâinii drepte și a apăsat cu ciobul provocându-mi sângerare. Urmare a acestei afirmații, T. mi-a luat mâna dreaptă și a supt sângele ce se afla pe palma mea. 

După ce s-a consumat acest ritual, toți ne-am așezat pe saltea.

Eu am cerut celor prezenţi o ţigare să fumez întrucât eram emoționată de cele întâmplate, iar T. mi-a dat o ţigare făcută (nu era o ţigare normală). Mi-a aprins ţigarea şi am tras decât trei fumuri, după care mi s-a făcut rău şi mi-am  pierdut conștinența.

M-am trezit a doua zi dimineaţă dezbrăcată complet, în acea încăpere pe saltea în jurul meu nemaiaflându-se nimeni. Aveam nişte dureri groaznice în zona genitală şi de abdomen, iar în palma dreaptă aveam înfipte cioburi de circa 2-3 cm. Eu la momentul când mi-am pierdut conştienţa eram îmbrăcată, iar când m-am trezit hainele mele se aflau pe jos lângă salteaua uzată”, spune în declarația sa partea vătămată.

Advertisement

Arhive