Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

TIR-uri şi autoturisme blocate în nămeţi, în oraşul Giurgiu! Pompierii au intervenit pentru ca Ambulanţa să ajungă la bolnavi!

IMG_3755-2Autorităţile din Giurgiu au fost depăşite de situaţie şi nu fac faţă ninsorii abundente din ultimele ore. Conform unui comunicat al CJSU Giurgiu, între orele 8-12, pompierii au acţionat pe şoseaua de centură a municipiului, pentru salvarea a 10 persoane aflate în trei autoturisme, care au rămas înzăpezite.

Totodată, echipajele ISU au intervenit pentru a facilita accesul echipelor medicale la un pacient, pe  strada Horea, din Giurgiu. În acest moment, echipele de intervenţie acţionează în Vama Giurgiu pentru scoaterea a două TIR-uri, care au rămas blocate în nămeţi.

De asemenea, mai  mulţi copaci s-au rupt şi au căzut pe autoturisme, provocând pagube. Imaginile au fost trimise cititori.

1

2

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to TIR-uri şi autoturisme blocate în nămeţi, în oraşul Giurgiu! Pompierii au intervenit pentru ca Ambulanţa să ajungă la bolnavi!

  • marian says:

    mai zilele trecute autoritatile se bateau cu pumnul in piepr ca sunt pregatiti sa intervina prompt…..la 4.00 dimineata nu era tipenie de utilaj pe sosele,probabil ca fiind duminica incep programul mai tarziu…nu eravorba de cod portocaliu?unde se afla comandamentul de iarna?……..primarul Barbu ar trebui sa demisioneze pe loc,numai la el pe strada s-a dezapezit,…mi..e o sila….!!!!!

  • nobody says:

    Cum? A nins? Pai cine se astepta domne’ sa ninga in ianuarie?! Era normal sa fim luati prin surprindere.

  • geos says:

    dezapezirea se face doar pe hartie…restul ramane in seama cetatenilor, care conform deciziei consiliului local ,pot fi sanctionati de autoritati…pe ei,cine ii sanctioneaza?lumina arde pe strazi si la ora pranzului, doar are orasul bani…nu?noi, cetatenii acestui oras, ar trebui sa avem un cuvant de spus…nu toti neavenitii…pe care nu-i intereseaza decat cascavalul.

Arhive