Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Topul celor mai romantici români! Pe ce loc se află giurgiuvenii

Echipa analiștilor Picodi.com a decis să verifice statisticile termenilor „romantici” de pe internet și să creeze clasamentul celor mai romantice județe din România.

În căutarea romantismului

În lista termenilor pe care au fost luaţi în considerare se află cuvinte precum: „Valentine’s Day”, „arătarea dragostei”, „cină romantică”, „flori” sau alte sintagme, pe care le putem asocia cu Ziua Îndrăgostiților. Frecvența folosirii acestor cuvinte în căutări crește odată cu apropierea Zilei Îndrăgostiților.

Bineînțeles, în unele locuri, interesul de a-și arăta afecțiunea persoanei iubite crește mai tare, iar în alte locuri – evident mai puțin.

Din toate cele 42 de județe, județul cel mai puțin interesat de Ziua Îndrăgostiților este Brașovul (locul 42). Nu s-au afirmat a fi prea romantici nici locuitorii Galațiului (locul 41) sau Ilfovului (locul 40).

Giurgiuvenii se află pe locul 25 în acest inedit top, adică „nici prea prea, nici foarte foarte”!

Mai multe detalii aici https://www.picodi.com/ro/se-poate-mai-ieftin/unde-locuiesc-cei-mai-romantici-romani

Iată şi clasamentul tuturor județelor:

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive