Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Tragedie la Gostinari. Andrei Alexandru Preda s-a stins din viaţă la doar 15 ani…

72969321_2719483078074357_8776101023186944000_nTragedie fără margini în urma unui stupid „accident”. Un adolescent, de 15 ani, din localitatea giurgiuveană Gostinari, s-a elecrocutat de la un bec, pe 2 octombrie a.c..

Din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de medici, băiatul, de 15 ani, care a suferit răni grave în urma electrocutării, a pierdut lupta cu moartea și a decedat aseară, pe un pat de spital, în Bucureşti.

Andrei Alexandru Preda era elev în clasa a X-a, la liceul „Costin D. Neniţescu” din capitală. Era cuminte, plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze…

Vestea tristă i-a cutremurat pe toți apropiații, care au postat mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

Potrivit informaţiilor oferite de familie, trupul neînsufleţit al lui Andrei Alexandru va fi adus la casa părintească, din Gostinari, luni, 21 octombrie, urmând a fi înmormântat marţi, 22 octombrie, în cimitirul din localitate.

Aşadar, cei care l-au cunoscut sunt așteptați să își ia rămas bun… în casa părinţilor lui din localitatea Gostinari.

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive