Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

TRAGEDIE! Un tânăr giurgiuvean a murit răpus de cancer departe de casă… Familia lui Ionuţ Teodorescu are nevoie de ajutor pentru repatriere…

Sfârşit tragic pentru Ionuţ Teodorescu, un tânăr giurgiuvean, care anul acesta, pe 28 octombrie, ar fi împlinit 29 de ani. Familia face apel către cei care pot ajuta cu orice sumă de bani, pentru a fi înmormântat în ţară, la Giurgiu.

De doi ani, Ionuţ făcea chimioterapie, fiind diagnosticat cu cancer.

În ianuarie a.c., soţii Teodorescu au făcut cununia civilă şi botezul bebeluşului lor şi au plecat în Spania pentru tratament. În ultimele doua săptămâni, Ionuţ Teodorescu a fost operat de mai multe ori din cauza unor complicaţii.

Din păcate, medicii spanioli nu l-au mai putut salva, azi noapte inima lui Ionuţ a încetat să mai bată… lăsând în urmă o soţie şi un bebeluş de cinci luni…

În numele acestei îndurerate familii, facem un apel către toţi oamenii cu suflet bun: să ajutăm pentru a putea aduce acasă trupul neînsufleţit…

Dacă doriţi, puteţi face donaţii în lei, în contul RO73 RNCB 0857 1426 5996 0001, deschis la BCR, pe numele Teodorescu Camelia Ana Maria.

Vă rugăm să ajutaţi şi la distribuirea acestei postări.

Dumnezeu să-l ierte şi să fie alături de familia lui în această grea încercare….

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to TRAGEDIE! Un tânăr giurgiuvean a murit răpus de cancer departe de casă… Familia lui Ionuţ Teodorescu are nevoie de ajutor pentru repatriere…

  • Iuliana says:

    Din putinul nostru, haideți sa ajutam familia greu incercata si îndurerată. Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca in pace!

Arhive