Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Trei tineri giurgiuveni, prinși DROGAȚI la volan!

Polițiștii giurgiuveni au depistat trei şoferi tineri care consumaseră substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan.

La data de 27 iunie a.c., ora 22.00, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Oinacu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Tânărul în cauză a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe biologice de urină, rezultatul testului fiind pozitiv.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

*****

La data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au depistat un tânăr, de 19 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru recoltarea probe de urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive. În urma testului rapid, rezultatul a fost pozitiv.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul  sub influența substanțelor psihoactive.

*****

La data de 29 iunie a.c., ora 01.50, pe strada Negru Vodă, din municipiul Giurgiu, a fost depistat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Daia, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu unde i-au fost recoltate probe de urină și sânge în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substanțe psihoactive.

Arhive