Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10, la Giurgiu: sute de noi membri se alătură Platformei Social Liberale! (FOTO)

În ultimele zile, proiectul România 10 în 10 a ajuns să fie cunoscut de peste două sute de oameni care au participat direct la evenimentele Platformei Social Liberale din Buzău, Ploiești și Giurgiu şi de câteva zeci de mii de români din țară şi Diaspora prin intermediul transmisiunilor live. Din ce în ce mai mulți români arată că le pasă și doresc să se implice în proiectul nostru de țară.

Liderii PSL au împărtășit cu cei prezenți cele 10 inițiative ale Proiectului de țară, generând dezbateri vii referitoare la Legea Repatrierii, digitalizarea administrației, creșterea venitului minim la 1000 euro, revitalizarea programului de finanțare Start Up Nation, introducerea serviciului militar și în special construirea unor rețele de transport de mare viteză.

La întâlniri au participat oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale, dornici să se implice în punerea în aplicare a inițiativelor PSL, care au venit cu idei şi inițiative locale şi județene care să îmbogățească proiectul de țară al PSL.

România 10 în 10 este primul proiect de țară în care sunt invitați să se alăture toți românii care îşi doresc o Românie prosperă în care românii să aibă un nivel de trai comparabil cu cel al cetățenilor din Occident.

Ieri, caravana România 10 în 10 s-a aflat la Giurgiu.

Ilan Laufer și Alexandru Coita au oprit autocarul PSL în municipiul Giurgiu. În sala Ateneului “Nicolae Bălănescu”, echipa social-liberală a avut o discuție dinamică și deschisă cu membrii și simpatizanții formațiunii.

Vrei să faci parte din echipă?

Trimite un CV sau o descriere a ta, împreună cu datele de contact, la adresa de e-mail simieimipasa@gmail.com.

Arhive