Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

ULTIMA ORĂ! Ce a decis instanţa în cazul celor şase persoane reţinute

sentintaCei şase suspecţi reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă au fost duşi astăzi, în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni, precum înşelăciune, fals intelectual, fals sub semnătură privată, abuz în serviciu şi uz de fals.

Este vorba de fostul primar al comunei Stoeneşti, Alexandru Argeşanu, fostul şef al OCPI, Mirela Dobrescu, dar şi alte patru persoane, care, luni, au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Magistraţii de la Judecătoria Giurgiu au decis ca aceştia să fie puşi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

6 Responses to ULTIMA ORĂ! Ce a decis instanţa în cazul celor şase persoane reţinute

 • Misu says:

  In acast fel poate mai scapam de acesti nesatui pe bani publici, felicitari domnilor procurori!

 • Ionut says:

  Cam totii din primaria Stoenesti ar trebui loati la banii maruntii, deoarece le ea pamantul batranilor cu japca ca sa ea suventie de pe urma lor,In special Vlad Alexandru cel mai corupt, el ii manipuleaza pe totii cu terenurie,Rusine

 • ionut says:

  Ar fi cazul SA il caute SI pe Pampulea, actualul primar nu doar SA se musamalizeze afacerea ca SI accidentul in care a distrus masina primăriei!!??De ce nu scriu nimic nici ziarele?????

 • Petre says:

  Pampulea a daramat scoala de la Tangaru ca sa isi faca casa!

 • Alin says:

  Firma Omerta- Pampulea când va fi controlată?????

Arhive