Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

UMANITAR – Apelul disperat al Marianei Andrei, o giurgiuveancă al cărei fiu a fost omorât în Spania… Hai să o ajutăm, oameni buni!

IMG_1147Dramă fără margini. Mama unui giurgiuvean, Laurenţiu Andrei, de 41 de ani, găsit decedat, în urma unei crime, în Spania, face un apel disperat către noi.

Mariana Andrei, pe care mulţi giurgiuveni o cunosc – femeia a fost vânzătoare în Hala din Piaţa Centrală – cere ajutor pentru a-și putea repatria fiul deoarece familia nu are banii necesari.

După ce a aflat teribila veste că băiatul ei a fost omorât, iar criminalii sunt încă în libertate, femeia a mai primit o lovitură: dacă nu va face rost de bani cât mai rapid, trupul neînsufleţit al fiului său va fi incinerat de autorităţile spaniole.

Potrivit Marianei Andrei, familia mai are nevoie de 2.000 de euro.

Nu este o sumă mare, noi suntem mulţi şi cred că, dacă ne mobilizăm, o putem ajuta. De fiecare dată, giurgiuvenii au demonstrat că sunt oameni cu inima bună şi dispuşi să ajute.

„Sunt foarte marcată de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, băiatul meu, Laurenţiu, nu se mai află printre noi…  Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a-l aduce acasă…, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost omorât. Altfel, îmi vor incinera băiatul. Vă rog să mă ajutaţi, vreau să-l aduc acasă, să fie înmormântat creştineşte, să se poată odihni în pace…”, a declarat Mariana Andrei.

Cei care vor să vină în ajutorul familiei greu încercate, pot dona LEI (RON) în contul:

IBAN RO14 BTRL RONCRT 0474142001,

deschis la Banca Transilvania,

titular de cont Andrei Mariana.

Relaţii se pot obţine şi la telefonul 0722.780.087.

Orice donaţie este binevenită şi Mariana Andrei vă mulţumeşte din suflet pentru ajutor.

Presa spaniolă: cum a murit giurgiuveanul Laurenţiu Andrei

Potrivit publicaţiei „El Pais”, https://elpais.com/ccaa/2018/09/29/catalunya/1538222267_790400.html, poliția investighează moartea violentă a unui bărbat de naționalitate română, de 41 de ani (N.R. fără a da numele victimei), care a fost găsit decedat, pe data de 29 septembrie a.c., la ora 3:50, în grădina casei sale, situată pe Empordà Street, din Parcul Rezidenţial de la Maçanet de la Selva.

18682_952328134801061_3090893999309809953_n

Laurenţiu Andrei (foto sus), din Giurgiu, căci despre el este vorba, care locuia în Spania de şapte ani, a murit în grădină, din cauza loviturilor primite de la atacator/atacatori.

Aceeaşi sursă menţionează faptul că, poliţiştii de la Investigații Criminale (AIC), din cadrul Poliţiei Regionale din Girona, încearcă să clarifice ceea ce s-a întâmplat. S-au luat declarații de la vecini și s-a cercetat amănunţit casa în care giurgiuveanul locuia, de unde, de asemenea, s-au ridicat amprente şi probe capabile să ducă la prinderea autorului/autorilor.

58

Totodată, poliția spaniolă investighează dacă această crimă ar putea avea legătură cu o altercaţie care a avut loc recent, în stradă, între bărbați de origine marocană și română.

Judecătorul de serviciu, din Santa Coloma de Farners, care a preluat cazul, a dispus secret total asupra anchetei aflată în desfăşurare, mai arată „El Pais”.

Trupul neînsufleţit al lui Laurenţiu Andrei se află de o lună la Morgă, însă a intrat în descompunere, ne-a spus mama sa.

Advertisement

Arhive