Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Un tânăr giurgiuvean, în vârstă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier! Alte trei victime au fost transportate la Spital (FOTO)

În urmă cu puţin timp, la Comasca, în comuna Oinacu, s-a produs un accident rutier soldat cu un mort şi trei victime, informează ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

A fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane.

Două dintre persoanele din autoturism – o fată, de 17 ani, și un băiat, de 19 ani – găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.

O tânără, în vârstă de 19 ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 19 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia.

Vom reveni cu informaţii de la IPJ Giurgiu.

Advertisement

Arhive