Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Urmărit național condamnat pentru tentativă de omor, depistat de polițiștii giurgiuveni

Un bărbat urmărit la nivel național pentru că se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor a fost depistat de polițiștii giurgiuveni.

Recent, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu au desfășurat în municipiul Giurgiu activități specifice pe linia persoanelor urmărite, respectiv a celor care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În urma acțiunii desfășurate și a investigațiilor specifice efectuate, pe strada Smârda din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 46 de ani, din județul Iași, urmărit național, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în anul 2019 de Tribunalul Ilfov, fiind condamnat la o pedeapsă de trei ani și şapte luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor sub forma tentativei.

Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, unde i-a fost întocmită documentația și ulterior a fost depus Penitenciarul Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive