Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Vă mulţumim, giurgiuveni! Aţi făcut ca GIURGIUVEANUL să fie cel mai citit ziar! Împreună suntem cei mai buni!

Giurgiuveanul headerwww.giurgiuveanul.ro a luat fiinţă în 2009, ne referim la ediția electronică,  şi a avut o evoluţie unică pe piaţa presei locale româneşti, devenind nu numai cel mai citit ziar din Giurgiu, dar şi unul dintre cele mai citite cotidiene locale din România. La acest moment, www.giurgiuveanul.ro se află pe locul 120 în Categoria Știri/Mass-media, conform http://www.trafic.ro.

În medie, peste 3.000 de vizitatori unici pe zi aleg www.giurgiuveanul.ro, pentru că suntem un cotidian al giurgiuvenilor de pretutindeni. Fie că sunt acasă, în județul Giurgiu, fie pe alte meleaguri în Europa, Asia, America sau Australia, giurgiuvenii au trăit cele mai emoţionante şi importante evenimente, împărtăşind bucurii sau tristeţi, alături de www.giurgiuveanul.ro.

Vă mulțumim tuturor.

Următoarea publicație electronică giurgiuveană se află la 107 locuri diferență, mai exact pe poziția 227 în categoria Ştiri/Mass-media.

 

3 Responses to Vă mulţumim, giurgiuveni! Aţi făcut ca GIURGIUVEANUL să fie cel mai citit ziar! Împreună suntem cei mai buni!

    Advertisement

    Arhive