Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Vino la cabinetul Dorinelei Doiniţa Stanciu pentru un binemeritat masaj de relaxare! Rezultate excelente! (FOTO)

Având în vedere că perioada sărbătorilor a trecut, avem nevoie de un început de an în forţă, cu o condiţie fizică şi un corp tonifiat, hidratat şi fără celulită.

Dorinela Doiniţa Stanciu vă aşteaptă cu drag la şedinţe de masaj care diferă în funcţie de necesităţile dumneavoastră:

  • masaj relaxant
  • masaj anticelulitic
  • masaj cu beţe de bambus
  • masaj somatic
  • masaj reflexogen

Dacă nu ai mai fost niciodată la un masaj, alege… relaxarea – cu un profesionist, este vorba despre Dorinela Doiniţa Stanciu.

Veţi avea parte de o experienţă plăcută, relaxantă şi odihnitoare! Masajul de relaxare, cu beţe de bambus sau ventuze este perfect!

Fie că vine după o zi lungă la birou şi rutina zilnică, fie pentru combatrea celulitei.

Se realizează pe tot corpul, insistându-se pe zonele mai încordate.

Cu mişcari ferme sau lente dar care creează o senzaţie plăcută de relaxare şi eliberare a stressului.

Masajul terapeutic sau de relaxare are efecte pozitive asupra circulaţiei sanguine, funcţiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos; are un rol foarte important în eliminarea stressului. Relaxarea întregului tău corp şi a minţii tale se poate face printr-o serie de masaje de relaxare.

Masajul de relaxare înlătură oboseala mentală şi fizică şi reduce stresul, atât la nivel superficial cât şi profund. Acest masaj mai ajută la depăşirea problemelor legate de somn, înlătură somnolenţa din timpul zilei şi insomnia.

Aici puteţi face cunoştinţă cu „bamboo massage”, masajul cu bambus. Acesta este o tehnică specială avand ca scop obtinerea unor efecte de relaxare, calmare, întindere, reactivare, precum şi în tratarea celulitei.

Este un masaj viguros cu puternici caracteristici de bio-stimulare şi reactivare, special creat pentru corp şi faţă. Acesta poate fi facut fie pe porţiuni localizate, înaintea unui tratament, sau ca şi un tratament complet.

De asemenea, puteţi beneficia de una dintre cele mai des utilizate forme de combatere a greutăţii în exces şi a celulitei, terapia cu ventuze pentru masaj.

Aceasta este o formă de tratament cu efecte în profunzime, non-invazivă, cu o vechime de mii de ani, dar adaptată totuşi la nevoile şi la cerinţele de siguranţă din zilele noastre.

Cabinetul de masaj al Dorinelei Doiniţa Stanciu se află la sala de fitness „BODY DREAM GYM”, pe strada Gheorghe Doja, nr. 59, în vecinătatea magazinului AMM.

Mai multe detalii dar şi programări la telefon 0769.262.084.

Arhive