Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

”VOLUNTARIAT CORONAVIRUS”… în cadrul Primăriei municipiului Giurgiu!

Având în vedere Decretul Președintelui României privind instituirea stării de urgență publicat în Monitorul Oficial nr.212/16.03.2020, Ordonanța militară nr.3 din 24.03.2020 și Decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență din 25.03.2020 cu privire la activitatea de voluntariat, Primăria municipiului Giurgiu face următorul anunț:

A fost înființat la nivelul Primăriei municipiului Giurgiu COMPARTIMENTUL DE ORGANIZARE A ACTIVITĂȚII DE VOLUNTARIAT CU DENUMIREA ”VOLUNTARIAT CORONAVIRUS”

Prin urmare, cetățenii din Giurgiu, în special tinerii, care vor să se alăture acțiunii de voluntariat pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice aflate în imposibilitate de aprovizionare cu cele necesare traiului zilnic sunt rugați să contacteze Primăria municipiului Giurgiu pentru înscriere și pentru a primi documentele necesare la următoarele numere de telefon sau adrese de email disponibile 24 de ore din 24:

  • 0372 735 333 – DISPECERAT PRIMĂRIA GIURGIU
  • 0372 735 329 – DISPECERAT PRIMĂRIA GIURGIU
  • 0372 735 331 – DISPECERAT POLIȚIA LOCALĂ
  • voluntariat@primariagiurgiu.ro
  • Persoane de contact:- NEDELCU FLORIN-CRISTIAN, TEL: 0769 183 562,

GEORGIANA SALTELECHI, TEL: 0760 917 817 ȘI ARMANDO IONETE, TEL: 0763 798 740 – NUMERELE DE TELEFON SUNT DISPOIBILE ȘI PENTRU WHATSAPP

De asemenea, vă informăm că, potrivit legii pot efectua acțiuni de voluntariat doar persoanele care sunt înregistrate la primărie și care au legitimație. Realizând o activitate de voluntariat fără a avea legitimitate, chiar dacă actul este nobil, nu facem altceva decât să încurajăm anumite categorii de persoane să comită acte de înșelăciune.

MENȚIONĂM CĂ, APROVIZIONAREA VA FI FĂCUTĂ DE VOLUNTAR DIN FONDURI PERSONALE, URMÂND CA ATUNCI CÂND PRODUSELE VOR FI LIVRATE, ÎN BAZA BONULUI FISCAL, SOLICITANTUL SĂ DECONTEZE CONTRAVALOAREA CUMPĂRĂTURILOR.

Prin urmare, Primăria municipiului Giurgiu are rugămintea de a vă conforma legislației și să acționați în consecință.

                                                                                                                      Compartiment Mass-Media

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive