Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Zonă de picnic, relaxare și desfășurare de activități de agrement, în municipiul Giurgiu!

Chiar dacă nu aveţi timp liber să plecaţi la munte sau la mare, acum găsiţi și în Giurgiu un loc bine întreținut unde poți organiza cu familia și cu prietenii un picnic reușit.

Acesta se află în zona adiacentă Parcului și Lacului Tineretului.

Zona de agrement, în locația menționată, s-a realizat în urma unui acord de colaborare între administraţia publică locală și Societatea Hightlight Agency S.R.L.

În acest sens, societățile subordonate Consiliului Local, respectiv Giurgiu Servicii Locale, Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Construcții Edilitare au făcut front comun, desfășurând activități de igienizare, toaletare, remedierea defecțiunilor din zona respectivă și înlocuirea coșurilor de gunoi deteriorate.

„După cum se poate observa, aici au fost amplasate grătare, foișoare, mobilier (mese și bănci), unde vă puteţi bucura de o după amiază excelentă în natură, departe de forfota urbană. Recomandăm giurgiuvenilor să nu lase focul nesupravegheat și să se asigure că este complet stins înainte de a pleca. De asemenea, nu aruncați gunoiul sau resturile alimentare în natură și încercați să păstrați zona curată”, ne-a declarat Emil Epure (foto), director adjunct în cadrul societăţii Giurgiu Servicii Publice.

Advertisement

Arhive